Sponsoring

Hellanor har gjennom en årrekke sponset flere dyktige norske motorsportutøvere og vi har stort sett satset på utøvere innenfor rally og asfaltracing samt noe gokart.

Opp igjennom årene har vi bl.a. sponset førerere som Birger Gundersen, Bruno Arntsen, Tommy Rustad, Henning Solberg, og Thomas Schie. Vi var også med i 3 år og sponset Nissan Almera Cup, senere omdøpt til Nissan Rally Cup.

I 2004 sesongen valgte vi igjen å satse på Henning Solberg og Peugeot Sport Norge i forbindelse med hans satsning i WRC sirkuset.

Også i 2005 valgte vi å satse på Henning, som det året fikk en avtale om å kjøre 7 VM runder som 3. fører for Ford Rallye Sport i en topp rigget 2005 modell Ford Focus WRC.

I 2008 inngikk vi en langsiktig samarbeidsavtale med Rudskogen Motorsenter hvor vi presenterer både Hellanor og verkstedkjeden AutoMester med logoskilt strategisk plassert på flere områder rundt banen. Flere av våre sterke og velkjente varemerker som Hella, Recaro, Mann Filter, ELF m.m. er også direkte profilert på alle BMW'ene som Rudskogen Motorsenter benytter til trening og arrangementer på banen.

I 2011 og 2012 ble banen bygget helt om og fått en voldsom oppgradering. Denne oppgraderingen og utvidelsen fortsetter også i 2013, og vi gleder oss over et fortsatt godt samarbeide med Rudskogen Motorsenter.

Klikk på bildene for større versjon