AutoMester er en landsdekkende bilverkstedkjede, som har både mekaniske, karosseri- og lakkverksteder i hele Norge.Vår kjede er en av de ledende innenfor verkstedtjenester i Norge, og utfører alt av service- og reparasjoner for din bil. Kjeden er eid av Hellanor AS.

Orginaldeler
Våre verksteder benytter deler med original kvalitet eller bedre, med opp til tre års garanti på delene. Mange tror at bilen må til merkeverkstedet for å kunne beholde garantier og få utført gyldig service. Dette er ikke tilfelle. Det er i dag fritt verkstedvalg i Norge (felles regel for EU/EØS land). Vårt stempel i serviceheftet er like gyldig som merkeverkstedets.

Be oss om et pristilbud,og vi er sikre på at du blir gledelig overrasket!

Krav til verkstedene
For å være medlem i AutoMester stilles mange krav til verkstedet. Det må være offentlig godkjent verksted, følge retningslinjer for lokaler, opplæring av ansatte, HMS, arbeidsmetoder og verktøy. Vi krever obligatorisk etterutdanning for våre bilmekanikere. I tillegg tilbyr vi verkstedene en rekke andre kurs i HMS, ledelse og kundeservice


AutoMester tar vare på miljøet!

I samarbeid med Ragn-Sells AS skal vi gjøre vårt for å sikre at natur og miljø ivaretas - også for våre etterkommere.

AutoMester mekanisk
Våre verksteder over hele landet holder en meget høy standard. Vi har høy fokus på god service og kundebehandling. Det er viktig for oss med dyktige fagfolk, og høy kompetanse. Derfor jobber kjeden kontinuerlig med etterutdanning av våre mekanikere, for å sikre at våre tjenester leveres med høy kvalitet.

AutoMester karosseri
Som første bilverkstedkjede i Norge har vi nå knyttet til oss karosseriverksteder. Biloppretterne i AutoMester Bilskade innehar i dag høy kompetanse, og kjeden oppdaterer kontinuerlig kompetansen til våre opprettere. Vi sørger for at kjeden har tilgang på tekniske data, og de verktøy de har behov for å utføre en trygg jobb med høy kvalitet. Våre opprettere har lang erfaring, og med mange bilmerker.


Kurs for biloppretter

For å få våre folk til å bli de beste i landet, kan vi neve at alle i kjeden forplikter seg til å delta på våre kurs i "tur og orden". Vår første kursrekke består av 8 to-dagerskurs. Her satses det på kompetanse slik at vi vet hva vi skal gjøre med din nye bil.


Solide leverandører

Vi er opptatt av at resultatet skal bli så optimalt som mulig, og har derfor knyttet til oss de beste leverandørene av verkstedmateriell, tilbehør og utstyr. Selvfølgelig benyttes det også bare originale deler. Leverer du bilen din til AutoMester Bilskade verksted kan du være sikker på at din bil er i trygge hender.

AutoMester søker nye medlemmer
Vi ønsker oss stadig flere medlemmer. Driver du eget verksted? Ta kontakt med kjedekontoret for å få vite mer om oss og hvordan du kan bli medlem.