Ny sjef i AS AutoMateriell

Thor Korslund (52) er ansatt som daglig leder for AS AutoMateriell, og vil tiltre stillingen 1. juni 2014.

 

 

 

 

Thor Korslund er en av bilbransjens mest erfarne og kunnskapsrike ledere i ettermarkedet, og vi er glade for å ha fått en slik ressursperson på laget for å lede vårt datterselskap i Drammen, informerer administrerende direktør i Hellanor AS, Dick Mughal.


Korslund kommer fra MECA hvor han var salgsdirektør, og har også hatt lang fartstid som salgsleder i Team GED. Thor Korslund er bosatt i Bærum med sin kone og tre barn.

- Med Thor sentralt plassert i et av selskapets nøkkelposisjoner, ser vi frem til ytterligere vekst for AS AutoMateriell og Hellanor som en av bransjens ledende tilbydere av bilutstyr, bildeler og verkstedutstyr til ettermarkedet, sier Dick Mughal.Vennlig hilsen
AS AutoMateriell

Dick Mughal
Adm. direktør

Om AutoMateriell
AS AutoMateriell ble etablert i Oslo i 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i den norske bil- og motorbransjen.
AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av verkstedutstyr til norsk bilbransje, og har lang erfaring innen løfteutstyr, hjullstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har AutoMateriell også hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.
AutoMateriell er også importør av et stort antall bildeler og rekvisita til norsk bilbransje. Blant merkenavnene som AutoMateriell representerer i Norge finner vi en rekke kjente navn som blant annet Ahcon, Altus, Dura, Ecotechnics, Haweka, John Bean, Klann, M&B, Maha, Monoflex, Monroe, NGK, Pasquin, Rotary, Sicam, Stertil Koni, Walker og Werther.
AutoMateriell har hovedkontor i Lier og avdelingskontorer i Kristiansand og Stavanger, og har p.t. 47 ansatte.
I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av Hellanor AS. Dette var et stort skritt på veien for å styrke Hellanors strategi som totalleverandør til norske bilverksteder.