LED tar nå plass i verkstedene

Den nye serien av LED arbeidslamper fra Philips er designet for profesjonelle mekanikere på verkstedene, der kun det beste arbeidslyset er godt nok. Hele serien er utviklet med Philips’ ekspertise innen belysning på tvers av områder som detaljhandelen, private boliger, kontorer og biler.

 

Arbeidslampene er utviklet ut fra standarden «original utstyrskvalitet». De gir et naturlig lys til tross for at det er et meget sterkt lys som spenner fra 6000K til 6500K. Dette er det beste lysspennet for et behagelig og konsentrert arbeidslys. På denne måten unngår mekanikere å anstrenge øynene og kan fokusere på den avanserte teknologien som biler består av i dag.

- Mekanikere har som de fleste en travel hverdag med mye aktivitet i verkstedet. Det stilles stadig høyere krav til hvilke oppgaver en mekaniker skal løse i tråd med den avanserte utviklingen i bilers teknologi. Med denne utviklingen blir fleksible kvalitetsverktøy en nødvendighet i hverdagen. Som markedsleder innen bil- og verkstedsbelysning er vi glade for å hele tiden kunne komme med nye, fleksible løsninger som møter denne utviklingen. Flere av lampene er trådløse, og kan enkelt monteres og flyttes på etter behov og kan enkelt vinkles mot stedet du trenger å belyse, sier Martin Rapp, Sales manager Philips Automotive Norway.

I tillegg til å skape det helt riktige arbeidslyset, er det også lagt vekt på verkstedslampens design, materialer og funksjonalitet, som samlet bidrar til å effektivisere arbeidet i verkstedet. Lampene har et gummigrep som gjør dem enkle og behagelige å jobbe med. Alle oppladbare lamper lader raskt og har lang holdbarhet. Arbeidslampene fra Philips er designet i sterke materialer som kan motstå fall og kraftige slag.

Philips Automotive arbeidslamper er produsert til profesjonelt bruk og sikrer det beste lys for en mer behagelig og sikker arbeidsdag på profesjonelle verksteder.

 

Pressemeldingen i BilFag.no...